06 - 26 87 85 39

Over Annely

Opleiding

In 2009 ben ik gestart met de opleiding HBO Huidtherapie in Utrecht.
Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen, onder andere in het Isala ziekenhuis en in een laserkliniek. Zo heb ik ruime ervaring opgedaan op verschillende werkplekken.
Al tijdens mijn stages werd mij duidelijk dat ik meer interesse had in medische kant van de huidtherapie, dan in de cosmetische kant van het vak.

In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik naast mijn stage waarneming gedaan in een huid- en oedeemtherapiepraktijk in Zwolle. Hier is mijn interesse in de oncologische nazorg gegroeid.

Werkervaring

Na mijn opleiding ben ik direct gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb ruim drie jaar in een samenwerkingsverband gewerkt, waarna ik heb besloten om zelfstandig verder te gaan. De vraag naar huidtherapeutische behandelingen neemt toe. Daarom heb ik per 1 januari 2017, naast de locatie in Den Ham, ook een locatie geopend in Vroomshoop.

Multidisciplinair werken

Als huid- en oedeemtherapeut werk ik graag samen met andere paramedici zoals een fysiotherapeut, podotherapeut, diëtist en psycholoog.
Ik ben van mening dat wij elkaar uitstekend kunnen aanvullen en ondersteunen. Door gezamenlijk aan uw hulpvraag te werken, wordt u als patiënt optimaal geholpen bij al uw vragen en klachten.

 

Heeft u last van huidklachten, vochtophopingen of een pijnlijk litteken?

Huid- en Oedeemtherapie Annely Jansen biedt professionele en persoonlijke zorg bij diverse huidaandoeningen

Meer informatie