06 - 26 87 85 39

Over ons

Annely

Opleiding

In 2009 ben ik gestart met de opleiding HBO Huidtherapie in Utrecht.
Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen, onder andere in het Isala ziekenhuis en in een laserkliniek. Zo heb ik ruime ervaring opgedaan op verschillende werkplekken.

Al tijdens mijn stages werd mij duidelijk dat ik meer interesse had in medische kant van de huidtherapie, dan in de cosmetische kant van het vak.

In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik naast mijn stage waarneming gedaan in een huid- en oedeemtherapiepraktijk in Zwolle. Hier is mijn interesse in de oncologische nazorg gegroeid.

Werkervaring

Na mijn opleiding ben ik direct gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb ruim drie jaar in een samenwerkingsverband gewerkt, waarna ik heb besloten om zelfstandig verder te gaan. De vraag naar huidtherapeutische behandelingen neemt steeds verder toe. Na de opening van de praktijk in Den Ham in 2013, is in 2017 de locatie in Vroomshoop geopend.
In 2021 kwamen daar de locaties in Nijverdal en Hellendoorn bij.

Multidisciplinair werken

Als huid- en oedeemtherapeut werk ik graag samen met andere paramedici zoals een fysiotherapeut, podotherapeut, diëtist en psycholoog.
Ik ben van mening dat wij elkaar uitstekend kunnen aanvullen en ondersteunen. Door gezamenlijk aan uw hulpvraag te werken, wordt u als patiënt optimaal geholpen bij al uw vragen en klachten.

 

Maureen

Opleiding

In 2017 ben ik gestart met de opleiding HBO Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd en in 2021 afgerond. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen binnen de huid- en oedeemtherapie, maar ook binnen de lasertherapie.
Tijdens deze stages heb ik goed voor mijzelf kunnen uitzoeken waar mijn interesse ligt en ben ik erachter gekomen dat ik vooral voldoening uit mijn werk haal wanneer ik de medische kant van het beroep beoefen.

Doel

Ik streef ernaar om iedere patiënt een zo goed mogelijke behandeling aan te bieden met als doel om de patiënt beter te kunnen laten functioneren in het dagelijks leven en om de patiënt zich beter in zijn vel te laten zitten. Dit doe ik op een eerlijke, enthousiaste en zorgvuldige manier.
Ik hoop jullie snel te zien in de praktijk!

 

Heeft u last van huidklachten, vochtophopingen of een pijnlijk litteken?

Huid- en Oedeemtherapie Annely Jansen biedt professionele en persoonlijke zorg bij diverse huidaandoeningen