06 - 26 87 85 39

Paula’s Choice

In mijn praktijk werk ik met de producten van Paula’s Choice. Daar heb ik heel bewust voor gekozen, nadat ik door de jaren heen ervaring heb opgedaan met allerlei merken. Er worden in de huidverzorging veel beloftes gedaan, die vaak niet waargemaakt kunnen worden.

De huidverzorgingsproducten die ik wil gebruiken, moeten minimaal aan deze voorwaarden voldoen:

  • het product moet doen wat het belooft;
  • werkzame ingrediënten moeten in de juiste concentraties aanwezig zijn;
  • het product mag geen parfum bevatten
  • het product moet betaalbaar zijn.

Paula’s Choice voldoet volledig aan mijn eisen, en doet zelfs meer!

De producten van Paula’s Choice bevatten effectieve ingrediënten. Ze maken gebruik van een mix van antioxidanten, huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten. Er worden alleen ingrediënten gebruikt waarvan onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze weldadig zijn voor de huid en de huid niet irriteren.

De producten zijn verpakt in slimme verpakkingen zoals ondoorzichtige tubes en luchtdichte pompflacons. Hierdoor zijn de werkzame ingrediënten beschermd tegen lucht, licht en bacteriën.

Geen enkel product van Paula’s Choice bevat geurstoffen, kleurstoffen of irriterende ingrediënten. En uiteraard worden de producten niet op dieren getest, ook niet door de ingrediëntenleveranciers.

Werkwijze

Om te kijken welk product van Paula’s Choice het beste bij je past, bepaal ik eerst je huidtype. Daarna bespreken we welke huidproblemen je zou willen aanpakken. Huidveroudering kan bijvoorbeeld zo’n probleem zijn, of het tegengaan van puistjes. Maar het kan ook zijn dat je een combinatie van verschillende huidproblemen wilt aanpakken.

Daarna bespreken we wat je fijn vindt. Gebruik je graag een crème die wat vettiger is? Of vind je het juist prettig als je crème snel intrekt? Ik vind het belangrijk dat je eerst het product test om te bepalen of het aan je verwachtingen voldoet.

Ben je benieuwd wat de producten van Paula’s Choice voor jouw huid kunnen doen? Maak dan een afspraak  voor een kosteloze en vrijblijvende huidanalyse.

Heeft u last van huidklachten, vochtophopingen of een pijnlijk litteken?

Huid- en Oedeemtherapie Annely Jansen biedt professionele en persoonlijke zorg bij diverse huidaandoeningen