06 - 26 87 85 39

Werkwijze

U bent bij Huid en Oedeemtherapie Annely Jansen van harte welkom voor een intakegesprek. Dit intakegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik adviseer u graag over de behandelmogelijkheden.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u dagelijks contact opnemen met mij op telefoonnummer 06-26878539.

Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. U wordt dan doorgeschakeld naar de voicemail. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bel ik u zo snel mogelijk terug.

U mag voor het maken van een afspraak ook een e-mail sturen naar info@huid-enoedeemtherapie.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de pagina Contact.

Intakegesprek

De huidtherapeut is direct toegankelijk. U kunt dus ook zonder verwijzing van uw huisarts bij mij terecht.

Tijdens het intakegesprek worden uw klachten in kaart gebracht. U krijgt uitgebreide informatie over uw huid- of oedeemklachten en er wordt besproken wat de huidtherapeut hierin voor u kan betekenen.

Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Omdat ik veel waarde hecht aan goede voorlichting en laagdrempeligheid, is een intakegesprek altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Afspraak wijzingen of annuleren

U kunt uw afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren of wijzigen. Dit mag telefonisch of per e-mail. Wanneer ik de telefoon niet kan beantwoorden is het inspreken van de voicemail ook afdoende.

 

Heeft u last van huidklachten, vochtophopingen of een pijnlijk litteken?

Huid- en Oedeemtherapie Annely Jansen biedt professionele en persoonlijke zorg bij diverse huidaandoeningen

Meer informatie